Auto Talsma

Auto Talsma is groothandel in occasions

Dé specialist in alle merken

Auto Talsma is een gespecialiseerde groothandel in occasions. Door onze ruime ervaring en door de kennis van de markt, kunnen wij autobedrijven en dealerbedrijven continu een ruime voorraad occasions aanbieden in nagenoeg elk merk, elk bouwjaar en elke prijs klasse.

Dagelijks wisselende voorraad
Door de omloopsnelheid van onze voorraad bieden wij continu een aanzienlijke keuze in occasions. Er is dus altijd een auto die voldoet aan uw wensen of waar u specifiek naar op zoek bent. Door ons uiterst scherpe tarieven koopt u interessant in, waarmee u de marge voor uzelf en uw lokale concurrentiepositie aantrekkelijk kunt houden.

Betrouwbare occasions
Al onze occasions worden uitsluitend aangekocht van onze betrouwbare partners. Wij hebben inmiddels dusdanig veel ervaring met de branche dat wij weten wat noodzakelijk is om betrouwbare occasions te kunnen leveren.

Uitsluitend voor de tussenhandel
Auto Talsma is gespecialiseerd als autogroothandel. Daar ligt onze kracht en daarmee bieden wij u de toegevoegde waarde die u zoekt, namelijk betrouwbare gebruikte occasions in elk merk, bouwjaar en prijsklasse tegen zeer interessante tarieven. Wij bieden onze occasions daarom dan ook niet aan particulieren aan, maar uitsluitend aan de tussenhandel.